Λαμία : Συνελήφθησαν ανήλικοι που έσκιζαν λάστιχα αυτοκινήτων

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δέκα (10) συνολικά περιπτώσεις φθορών σε ελαστικά σταθμευμένων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, οι οποίες διαπράχθηκαν από βραδινές ώρες της 16, έως πρωινές ώρες της 19 Αυγούστου 2020, σε περιοχές της Λαμίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι τις ανωτέρω φθορές, με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, είχαν προκαλέσει τρεις (3) ανήλικοι […]

20 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δέκα (10) συνολικά περιπτώσεις φθορών σε ελαστικά σταθμευμένων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, οι οποίες διαπράχθηκαν από βραδινές ώρες της 16, έως πρωινές ώρες της 19 Αυγούστου 2020, σε περιοχές της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι τις ανωτέρω φθορές, με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, είχαν προκαλέσει τρεις (3) ανήλικοι αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες (19-08-2020) το απόγευμα στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας.

Κατά τη σύλληψή τους, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις (3) αναδιπλούμενοι σουγιάδες.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία, και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπλέον, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί (γονείς των ανήλικων), για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι ένας εκ των ανηλίκων, καθώς και ο γονέας του, στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024