Προχωρά η αναγνώριση των πηγών Δρανίτσας – Καϊτσας και Κολοβού Εκκάρας ως ιαματικές

Την αποστολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών από τον Δήμο Δομοκού αναμένει το Υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου για την παραπομπή του πλήρους φακέλου στην Επιτροπή Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων προς εξέταση και μετέπειτα την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναγνώρισής τους. Αυτό αναφέρει ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε απάντησή του στις 18 Αυγούστου προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο […]

24 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Την αποστολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών από τον Δήμο Δομοκού αναμένει το Υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου για την παραπομπή του πλήρους φακέλου στην Επιτροπή Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων προς εξέταση και μετέπειτα την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναγνώρισής τους.

Αυτό αναφέρει ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε απάντησή του στις 18 Αυγούστου προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στις 3 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει ο Υπουργός, «η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Τουρισμού έχει ζητήσει την αποστολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών (με τα από 18603/16.10.2019 και 19117/24.10.2019 υπενθυμιστικά 2 έγγραφα προς τον Δ. Δομοκού), προκειμένου για την παραπομπή του πλήρους φακέλου στην Επιτροπή Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων προς εξέταση και μετέπειτα την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναγνώρισής τους. Η διαδικασία αναγνώρισης αποτελεί προαπαιτούμενο για τη διαδικασία αδειοδότησης λειτουργίας των ειδικών τουριστικών εγκαταστάσεων ιαματικού τουρισμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024