Παρουσία θεατών το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη, θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία θεατών. Όλες οι αναμετρήσεις στα πρόσφατα φάιναλ έιτ του Champions League (στην Πορτογαλία) και του Europa League (στη Γερμανία) έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε ότι ένα […]

25 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη, θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία θεατών. Όλες οι αναμετρήσεις στα πρόσφατα φάιναλ έιτ του Champions League (στην Πορτογαλία) και του Europa League (στη Γερμανία) έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε ότι ένα ποσοστό έως το 30% της «Πούσκας Αρένα», η οποία έχει χωρητικότητα 67.215 θεατές, μπορεί να καλυφθεί από φιλάθλους. Πάντως, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία διευκρίνισε όλοι όλοι οι άλλοι αγώνες των διοργανώσεών της θα συνεχίσουν να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεωτέρας.

Το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ θεωρείται ότι «ανοίγει την αυλαία» της σεζόν σε διασυλλογικό επίπεδο στη «Γηραιά Ήπειρο» και σε αυτό αναμετρώνται ο πρωταθλητής Ευρώπης της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου με τον κάτοχο του Europa League. Στον αγώνα της 24ης Σεπτεμβρίου θα τεθούν αντιμέτωπες η Μπάγερν Μονάχου και η Σεβίλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024