Δομές φιλοξενίας υπερηλίκων επισκέφθηκαν Μιχαηλίδου – Σπανός

Δομές φιλοξενίας υπερηλίκων και εν γένει ευπαθών ομάδων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκαν ο Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, για τη διαχείριση του κορωνοϊού. Ακολούθως, συζήτησαν για το πως θα εφαρμόσουν συγκεκριμένα μέτρα προστασίας αυτών των ανθρώπων, προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσουν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τη -ζωτική για […]

28 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Δομές φιλοξενίας υπερηλίκων και εν γένει ευπαθών ομάδων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκαν ο Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, για τη διαχείριση του κορωνοϊού.

Ακολούθως, συζήτησαν για το πως θα εφαρμόσουν συγκεκριμένα μέτρα προστασίας αυτών των ανθρώπων, προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσουν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τη -ζωτική για εκείνους- επαφή με τους οικείους τους.

Έτσι, ταυτόχρονα με τα ήδη συμφωνημένα μέτρα:

– τακτική συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου από τους εργαζομένους

– δημιουργία ειδικού δωματίου κρουσμάτων σε κάθε δομή

– παροχή υγειονομικού εξοπλισμού στις δομές

– τήρηση ειδικών πρωτοκόλλων ασφαλείας

αποφάσισαν να χορηγήσουν σε κάθε δομή της Περιφέρειάς μας έναν φορητό υπολογιστή με κάμερα και μικρόφωνο, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπονται και να συνομιλούν καθημερινά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024