Αναβλήθηκε για τις 2/9 η ΓΣ της Super League

Η προγραμματισμένη για σήμερα (31/8) Γενική Συνέλευση της Super League, αναβλήθηκε για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, καθώς οι επτά ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, απουσίασαν από την διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, που ήταν «παρών» μέσω του αντιπροέδρου του και προέδρου της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, […]

31 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Η προγραμματισμένη για σήμερα (31/8) Γενική Συνέλευση της Super League, αναβλήθηκε για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, καθώς οι επτά ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, απουσίασαν από την διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, που ήταν «παρών» μέσω του αντιπροέδρου του και προέδρου της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, απουσίασαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Απόλλων Σμύρνης.

Είναι γνωστό, ότι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν προχωρήσει στην ίδρυση συλλογικών τηλεοπτικών σταθμών για την διαδικτυακή μετάδοση των αγώνων τους, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία ούτε την Τετάρτη, θεωρείται εξαιρετικά πιθανή η περαιτέρω μετάθεση της έναρξης (σ.σ. έχει προγραμματισθεί για τις 12 Σεπτεμβρίου) του νέου πρωταθλήματος. Πρεμιέρα που θεωρείται βέβαιο πως θα μετατεθεί, δεδομένου ότι εκκρεμεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024