Δύο τρισδιάστατες διαβάσεις πεζών έξω απ’ το Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας

Δύο τρισδιάστατες διαβάσεις πεζών απέκτησε η Αμφίκλεια έξω από το Δημοτικό Σχολείο. Ήταν κάτι που είχε σχεδιαστεί προ κορωνοϊού και τώρα ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί. «Δουλέψαμε 2 μέρες αρκετοί άνθρωποι. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν ο σχεδιασμός τον οποίο πραγματοποίησε η Ειρήνη Κοβάτσι με μεγάλη χαρά για προσφορά προς το σχολείο μας και την ευχαριστούμε […]

27 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Δύο τρισδιάστατες διαβάσεις πεζών απέκτησε η Αμφίκλεια έξω από το Δημοτικό Σχολείο. Ήταν κάτι που είχε σχεδιαστεί προ κορωνοϊού και τώρα ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί.

«Δουλέψαμε 2 μέρες αρκετοί άνθρωποι. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν ο σχεδιασμός τον οποίο πραγματοποίησε η Ειρήνη Κοβάτσι με μεγάλη χαρά για προσφορά προς το σχολείο μας και την ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστώ την ομάδα μου Φαρδέλα Νικολέτα, Ραχούτη Βίκυ, Τσαπρούνη Μαρία, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Καλιτσουνάκη Γιώργο και Ανδρέα Τσιρίκο για την πολύτιμη βοήθεια και βεβαίως τη Δήμαρχο μας Στιβαχτή Αθανασία για τη βοήθεια σε ότι χρειαστήκαμε και τη προσφορά των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτή ήταν η αρχή! Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος θα κάνουμε και άλλα έργα. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας, Θάνου Χρυσάνθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024