Γιορτάζει η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου στο Βατώντα

Το διήμερο 9-10 Αυγούστου γιορτάζει το Ιερό Ησυχαστήριο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Βατώντα – Νέας Αρτάκης . Ο θεός ανταμείβοντας τους αγώνες και την αρετή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου την προίκισε με το χάρισμα των ιαμάτων. Θεωρείται προστάτιδα του τοκετού,των παιδιών και της οικογένειας και σήμερα είναι αρκετοί οι πιστοί που επικαλούνται με ευλάβεια […]

5 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Το διήμερο 9-10 Αυγούστου γιορτάζει το Ιερό Ησυχαστήριο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Βατώντα – Νέας Αρτάκης . Ο θεός ανταμείβοντας τους αγώνες και την αρετή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου την προίκισε με το χάρισμα των ιαμάτων. Θεωρείται προστάτιδα του τοκετού,των παιδιών και της οικογένειας και σήμερα είναι αρκετοί οι πιστοί που επικαλούνται με ευλάβεια την συμπαράστασή της στις ποικίλες ανάγκες τους.

Θα πραγματοποιηθούν θρησκευτικές εκδηλώσεις στο Ιερό Ησυχαστήριο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Βατώντα προς τιμήν της.

Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων έχει ως εξής :

Την Κυριακή 9 Αυγούστου και ώρα 07:00 μ.μ. θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνας και εν συνεχεία κατανυκτική ολονύκτια αγρυπνία .Την Δευτέρα 10 Αυγούστου και ώρα 07:00 π.μ. θα τελεστεί  Όρθος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024