Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία στο Λευκαντί για τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται από εχθές στο παραλιακό μέτωπο στο Λευκαντί. Οι αλλαγές, που τέθηκαν σε ισχύ την Παρασκευή 31 Ιουλίου, αναμένεται να εφαρμοστούν όλες τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Κύριος γνώμονας των παρακάτω αλλαγών είναι η “καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών”, όπως αναφέρει και δελτίο τύπου του […]

1 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται από εχθές στο παραλιακό μέτωπο στο Λευκαντί. Οι αλλαγές, που τέθηκαν σε ισχύ την Παρασκευή 31 Ιουλίου, αναμένεται να εφαρμοστούν όλες τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Κύριος γνώμονας των παρακάτω αλλαγών είναι η “καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών”, όπως αναφέρει και δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκίδεων.

Συγκεκριμένα:

  1. Η παραλιακή οδός Ποσειδώνος, από το ύψος του καταστήματος “ΜΑΜ” έως και το ύψος του καταστήματος “Nobilis” θα παραμένει κλειστή για την κυκλοφορία οχημάτων από τις 20:00 έως και τις 00:00 το βράδυ και θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση των πεζών.
  2. Η έξοδος των οχημάτων από την παραλία θα γίνεται από την οδό Χρυσανθέμων, ακολουθώντας τη σχετική σήμανση.

Υπενθυμίζεται ότι στην οδό Χρυσανθέμων (παράλληλη της οδού Ποσειδώνος) έχουν διαμορφωθεί και λειτουργούν χώροι ελεύθερης στάθμευσης.

                                                                                   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024