Marmari Bay Ηοtel: Διαμονή με θέα στο Νότιο Ευβοϊκό!

Φτάνοντας στο Νότιο Ευβοϊκό και πιο συγκεκριμένα στο Μαρμάρι, δεσπόζει το Marmari Bay Ηοtel, συνδυάζοντας πολυτελή διαμονή και ποικίλλες ανέσεις μέσα σε ένα ψαράδικο χωριό. Xτισμένο σε έναν όμορφο λόφο, το Marmari bay απέχει μόλις 350μ. από το λιμάνι. Το επιβλητικό ξενοδοχείο, με θέα στον εμβληματικό μπλε ορίζοντα του Κόλπου, προσφέρει πληθώρα εγκαταστάσεων, όπως κατάστημα […]

3 Αυγούστου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Φτάνοντας στο Νότιο Ευβοϊκό και πιο συγκεκριμένα στο Μαρμάρι, δεσπόζει το Marmari Bay Ηοtel, συνδυάζοντας πολυτελή διαμονή και ποικίλλες ανέσεις μέσα σε ένα ψαράδικο χωριό.

Xτισμένο σε έναν όμορφο λόφο, το Marmari bay απέχει μόλις 350μ. από το λιμάνι. Το επιβλητικό ξενοδοχείο, με θέα στον εμβληματικό μπλε ορίζοντα του Κόλπου, προσφέρει πληθώρα εγκαταστάσεων, όπως κατάστημα με είδη δώρων, μπαρ δίπλα στην πισίνα και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τις κοντινές παραλίες Ζάστανη, Κοκκίνη και Φηγιά. Εκτός από διακοπές αναψυχής, το Marmari Bay προσφέρεται και για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, με την αίθουσα συνεδριάσεων να φιλοξενεί μέχρι και 100 άτομα.

 

 

Στο a la carte εστιατόριο La Veranda, που βρίσκεται αριστερά της εισόδου, μπορείτε να δοκιμάσετε ιταλική κουζίνα, ενώ τακτικά διοργανώνονται βραδιές με ελληνική κουζίνα και ζωντανή ελληνική μουσική. Ιδανική φαντάζει και η δυνατότητα που προσφέρεται στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα.

Τα δωμάτια, υπό την εξυπηρέτηση του ευγενικού και πρόσχαρου προσωπικού, διαθέτουν πολλές παροχές, όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και ψυγείο, ενώ το δωρεάν wifi που προσφέρει το ξενοδοχείο διευκολύνει μικρούς και μεγάλους κατά τη διαμονή τους.

Φέτος, παρά τις αντίξοες υγειονομικές συνθήκες το Marmari Bay Hotel , τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, υποδέχεται επισκέπτες ως το Σεπτέμβριο και «υπόσχεται» αξέχαστες διακοπές!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024