Στην πληγείσα Κοινότητα των Φύλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην πληγείσα, από τις πλημμύρες της 9ης Αυγούστου, Κοινότητα των Φύλλων βρέθηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ληλαντίων κ. Δημήτρη Σέρρα, τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Βασίλη Γουρνή και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αναστάσιο Τουλούμη. Ειδικότερα, συνομίλησαν με τους κατοίκους και επισκέφθηκαν τις υποδομές που […]

24 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Στην πληγείσα, από τις πλημμύρες της 9ης Αυγούστου, Κοινότητα των Φύλλων βρέθηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ληλαντίων κ. Δημήτρη Σέρρα, τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Βασίλη Γουρνή και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αναστάσιο Τουλούμη.

Ειδικότερα, συνομίλησαν με τους κατοίκους και επισκέφθηκαν τις υποδομές που έχουν υποστεί ζημιές και ιδιαίτερα το σημείο του οδικού δικτύου που έχει γκρεμιστεί και χρήζει άμεσης αποκατάστασης, καθώς αποτελεί βασική διαδρομή σύνδεσης της Κοινότητας με τον υπόλοιπο Δήμο.

«Προτεραιότητα μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είναι να αποκατασταθεί ο δρόμος και να κατασκευαστεί εκ νέου η γέφυρα των Φύλλων, αφού ουσιαστικά οι ζημιές που έχουν προκληθεί έχουν αποκλείσει το χωριό από το υπόλοιπο Ληλάντιο. Αποτελούν μεγάλα έργα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον σχεδιασμό και την υλοποίησή τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σταθερότητα των υποδομών και η προστασία των διερχομένων.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024