Δήμος Θηβαίων: Επί ποδός τα συνεργεία για την προετοιμασία των σχολείων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τα συνεργεία του Δήμου Θηβαίων οι εργασίες προετοιμασίας των σχολικών κτιρίων, ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές στις 14 Σεπτεμβρίου. Ελαιοχρωματιστές, σιδεράδες, οικοδόμοι, ηλεκτρολόγοι, εργάτες καθαριότητας και πρασίνου βρίσκονται επί ποδός για να ικανοποιήσουν το σύνολο των αιτημάτων των σχολείων για διορθωτικές παρεμβάσεις και συντηρήσεις. Υπενθυμίζεται ότι οι […]

9 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τα συνεργεία του Δήμου Θηβαίων οι εργασίες προετοιμασίας των σχολικών κτιρίων, ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ελαιοχρωματιστές, σιδεράδες, οικοδόμοι, ηλεκτρολόγοι, εργάτες καθαριότητας και πρασίνου βρίσκονται επί ποδός για να ικανοποιήσουν το σύνολο των αιτημάτων των σχολείων για διορθωτικές παρεμβάσεις και συντηρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες ξεκίνησαν με προγραμματισμό αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων και συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ενώ εντάθηκαν με την επιστροφή των εκπαιδευτικών, καθώς τα αιτήματα αυξήθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024