Το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP στήριξε τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Εύβοια

Από την Τετάρτη 19 Αυγούστου, τέθηκε σε δράση το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP στην Εύβοια, με σκοπό να προσφέρει στους πληγέντες κατοίκους από τις πρόσφατες πλημμύρες τον καθαρισμό των ρούχων τους δωρεάν και άμεσα. Το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, συγκέντρωσε ρούχα κατοίκων που χρειάζονταν πλύσιμο και τους τα […]

14 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από την Τετάρτη 19 Αυγούστου, τέθηκε σε δράση το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP στην Εύβοια, με σκοπό να προσφέρει στους πληγέντες κατοίκους από τις πρόσφατες πλημμύρες τον καθαρισμό των ρούχων τους δωρεάν και άμεσα.

Το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, συγκέντρωσε ρούχα κατοίκων που χρειάζονταν πλύσιμο και τους τα επέστρεψε καθαρά και στεγνά. Το γεγονός αυτό ανακούφισε εν μέρει τη δύσκολη καθημερινότητά τους, με δεδομένες τις καταστροφές που έχουν υποστεί τα σπίτια αλλά και οι υποδομές της περιοχής.

Με τον τρόπο αυτό, το SKIP για μια ακόμη φορά έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη του σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, δίνοντας πρόσβαση στο καθαρό ρούχο που έχουν ανάγκη.

«Στα 4 χρόνια δράσης του, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip έχει πλύνει περισσότερους από 1500 τόνους ρούχων συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Κεντρικό μας μέλημα είναι να είμαστε εκεί όπου υπάρχει η ανάγκη για καθαρό ρούχο, χωρίς διαχωρισμούς και γι’ αυτό βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πληγέντες κατοίκους της Εύβοιας με την κινητή μας μονάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Αλιφραγκή, Marketing Manager Απορρυπαντικών της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024