Β. Καράλη: Απαιτείται αυξημένη προσοχή από όλους

Τις ευχές της για την νέα σχολική χρονιά στέλνει η δήμαρχος Ορχομενού. Όπως αναφέρει: «Με αφορμή στην έναρξη της νέας και διαφορετικής σχολικής χρονιάς λόγω της πανδημικής κρίσης, εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, υγεία και μια καλή, παραγωγική σχολική χρονιά γεμάτη από μαθησιακές εμπειρίες για την πρόοδο των παιδιών μας. […]

14 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τις ευχές της για την νέα σχολική χρονιά στέλνει η δήμαρχος Ορχομενού. Όπως αναφέρει:

«Με αφορμή στην έναρξη της νέας και διαφορετικής σχολικής χρονιάς λόγω της πανδημικής κρίσης, εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, υγεία και μια καλή, παραγωγική σχολική χρονιά γεμάτη από μαθησιακές εμπειρίες για την πρόοδο των παιδιών μας.

Σε μία περίοδο που η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία την επιδημιολογική εξέλιξη του  covid 19, ο καθένας από μας καλείται να επιδείξει ατομική ευθύνη για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Το σύνθημα Χέρια, Αποστάσεις, Μάσκα ή αλλιώς (ΧΑΜ) αποτελεί προσωρινά τη μοναδική λύση απέναντι στην πανδημία.

Τα σχολεία του δήμου μας είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν, έχοντας λάβει, όλο το προηγούμενο διάστημα, το σύνολο των απαιτούμενων μέτρων για την προστασία και την ασφάλειά σας, πάντα σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες και υποδείξεις των επιστημόνων και των αρμόδιων υπουργείων.

Απαιτείται όμως αυξημένη προσοχή από όλους μας, για να καταφέρουμε να ολοκληρώσετε το σχολικό έτος χωρίς προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η ευλαβική τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας είναι το ισχυρό όπλο μας απέναντι στον covid 19.

Χέρια, Αποστάσεις, Μάσκα (ΧΑΜ) και όλα θα πάνε καλά.

Καλή Σχολική χρονιά!!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024