Δήμος Καμένων Βούρλων για κρούσμα κορωνοϊού: «Λανθασμένα αναφέρεται ο Δήμος στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ»

Δεν κατοικεί στα όρια του Δήμου Καμένων Βούρλων η 29χρονη ασθενής με covid-19 που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, η οποία ωστόσο κατάγεται απ’ την περιοχή, όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του χτες (15/9) ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Παπαγρηγορίου. «Σχετικά με το κρούσμα COVID-19 στις 15/09/2020 που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ότι βρέθηκε στα Καμένα Βούρλα […]

16 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Δεν κατοικεί στα όρια του Δήμου Καμένων Βούρλων η 29χρονη ασθενής με covid-19 που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, η οποία ωστόσο κατάγεται απ’ την περιοχή, όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του χτες (15/9) ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Παπαγρηγορίου.

«Σχετικά με το κρούσμα COVID-19 στις 15/09/2020 που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ότι βρέθηκε στα Καμένα Βούρλα σας ενημερώνουμε ότι λανθασμένα αναφέρεται ο Δήμος μας καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η 29χρονη ασθενής ναι μεν έχει καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο δεν κατοικεί στα όρια του Δήμου μας.

Σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες  και τους επισκέπτες μας. Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας  από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας. Φοράμε τη μάσκα όπου χρειάζεται», ανέφερε αναλυτικά ο κ. Παπαγρηγορίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024