Δευτέρα, Νοέμβριος 30

Κόντρα για τα λιμνάζοντα νερά στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς στη Στυλίδα

0

Ένα σχόλιο της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας για τα λιμνάζοντα νερά στο σημείο που πραγματοποιείται η Λαϊκή Αγορά, έφερε την αντίδραση της Δημάρχου Βιργινίας Στεργίου.

Συγκεκριμένα, χτες από την αντιπολίτευση σχολίασαν: «Μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις για βελτίωση των συνθηκών εργασίας των πωλητών στην Λαϊκή της Στυλίδας.

Μετά τις συνεχείς επισκέψεις της Δημάρχου και του υπευθύνου Δημοσιών Σχέσεων του Δήμου για να τους θυμίσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις των πωλητών προς το Δήμο…. ήρθε ένα χρόνο μετά και η πρώτη δυνατή βροχή…»

Μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις για βελτίωση των συνθηκών εργασίας των πωλητών στην Λαϊκή της Στυλίδας.Μετά τις…

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Στυλίδας στις Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Σήμερα, από τον Δήμο Στυλίδας εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η μείζων αντιπολίτευση έχει ως πάγια αρχή της εδώ και ένα χρόνο την πολιτική του να “διυλίζει τον κώνωπα και να καταπίνει την κάμηλο”.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και για να δημιουργήσει όπως πάντα εντυπώσεις αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με τα λιμνάζοντα νερά στο σημείο που γίνεται η λαϊκή αγορά της Στυλίδας όταν βρέχει.

Προς ενημέρωση λοιπόν των δημοτών, τα έργα που γίνονται κατά τη διάρκεια του έτους προγραμματίζονται την προηγούμενη χρονιά και τηρούνται οι κατά τα άλλα χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες που όλοι όσοι εμπλέκονται με τα κοινά γνωρίζουν πολύ καλά.

Εννοείται ότι η αντιπολίτευση γνωρίζει πολύ καλά αυτές τις διαδικασίες!

Σημειώνεται ότι στο τεχνικό πρόγραμμα της προηγούμενης χρονιάς δυστυχώς δεν είχε ενταχθεί το εν λόγω έργο.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο πρόεδρος του  Τοπικού Συμβουλίου της Στυλίδας επισημαίνοντας την αναγκαιότητα αυτού του αντιπλημμυρικού έργου προτείνει την κατασκευή του στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου ως πρώτης προτεραιότητας έργο για το 2021 στη συνεδρίαση της Παρασκευής 18-09-2020. Επισυνάπτεται η απόφαση του τοπικού συμβουλίου.

Επισημαίνεται ότι σε καθημερινή βάση αντιμετωπίζουμε κακοτεχνίες του παρελθόντος τις οποίες προσπαθούμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παραμένουμε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και αυτό διαπιστώνετε καθημερινά».

Η μείζων αντιπολίτευση έχει ως πάγια αρχή της εδώ και ένα χρόνο την πολιτική του να “διυλίζει τον κώνωπα και να…

Δημοσιεύτηκε από Βιργινία Στεργίου στις Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση