Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ»

Με την πολύ μεγάλη συμμετοχή των 50 και πλέον Ευβοέων επιχειρηματιών και επαγγελματιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του , πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Σεπτεμβρίου, η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το Φορέα – σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών – με σκοπό την παρουσίαση του νέου προγράμματος  «ΓΕΦΥΡΑ». […]

22 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με την πολύ μεγάλη συμμετοχή των 50 και πλέον Ευβοέων επιχειρηματιών και επαγγελματιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του , πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Σεπτεμβρίου, η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το Φορέα – σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών – με σκοπό την παρουσίαση του νέου προγράμματος  «ΓΕΦΥΡΑ».

Στόχος του Επιμελητηρίου, μέσω της εν λόγω πρωτοβουλίας, ήταν η αναλυτική ενημέρωση των επιχειρηματιών για το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο αφορά στην κρατική επιδότηση των δανείων που βαρύνουν και απειλούν την κύρια κατοικία καθώς και η στοχευμένη πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων για τη ρύθμιση και την  επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας όσων επλήγησαν οικονομικά από τον COVID-19.

Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε αυτό συνέβαλαν καταλυτικά, τόσο το υψηλό ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, όσο και η παρουσία του κεντρικού ομιλητή κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος ως καθ΄ ύλην αρμόδιος, παρείχε εξειδικευμένη και κυρίως απολύτως έγκυρη ενημέρωση στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες, δίνοντας σε κάθε ευκαιρία, διευκρινήσεις σε όλα τα επί μέρους ερωτήματα που τέθηκαν.

Στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, προέδρευσε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μώρος Νικόλαος – Ανδρέας, ενώ συμμετείχε και η κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή, Μέλος του Δ.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024