Τι αποφάσισε το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων

Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων, μετά την έλευση ασυνόδευτων προσφυγόπουλων προς εγκατάσταση σε ξενοδοχειακή μονάδα εντός του αστικού ιστού της λουτρόπολης. Το Δ.Σ. αποφάσισε τα παρακάτω: Αίτημα προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική – Περιφέρεια – ΕΟΤ) για άμεσο έλεγχο της ξενοδοχειακής μονάδας για την τήρηση των  υγειονομικών πρωτοκόλλων σχετικά με τον […]

23 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων, μετά την έλευση ασυνόδευτων προσφυγόπουλων προς εγκατάσταση σε ξενοδοχειακή μονάδα εντός του αστικού ιστού της λουτρόπολης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Αίτημα προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική – Περιφέρεια – ΕΟΤ) για άμεσο έλεγχο της ξενοδοχειακής μονάδας για την τήρηση των  υγειονομικών πρωτοκόλλων σχετικά με τον covid-19.
  2. Αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων των Καμένων Βούρλων όλων των βαθμίδων.
  3. Διαβήματα προς όλους τους αρμόδιους φορείς για την άμεση απομάκρυνση των μεταναστών / προσφύγων από τον αστικό ιστό της πόλης των Καμένων Βούρλων.
  4. Ενημέρωση των Συλλόγων για συλλογικές δράσεις για την άμεση απομάκρυνση των μεταναστών / προσφύγων από τον αστικό ιστό της πόλης των Καμένων Βούρλων.
  5. Περαιτέρω ενέργειες προς αποφυγή των δυσμενών συνεπειών στην ασφάλεια, υγεία και ποιότητα ζωής της τοπικής κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024