Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς στηρίζει τις επιχειρήσεις της Εύβοιας

Άμεση είναι η ανταπόκριση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς στο αίτημα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για οικονομική ενίσχυση των πληττόμενων επιχειρήσεων της Εύβοιας από την πρόσφατη θεομηνία. Με έγγραφο που υπογράφει ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Νίκος Κουδούνης, ζητά από τα μέλη να στηρίξουν τους συναδέλφους τους. Στην επιστολή αναφέρεται: «Μετά την καταγραφή και αποτίμηση ζημιών από την […]

29 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Άμεση είναι η ανταπόκριση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς στο αίτημα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για οικονομική ενίσχυση των πληττόμενων επιχειρήσεων της Εύβοιας από την πρόσφατη θεομηνία. Με έγγραφο που υπογράφει ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Νίκος Κουδούνης, ζητά από τα μέλη να στηρίξουν τους συναδέλφους τους. Στην επιστολή αναφέρεται:

«Μετά την καταγραφή και αποτίμηση ζημιών από την επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ευβοίας μας αναφέρουν ότι πέραν των 100 Επιχειρήσεων που τραβούν την τοπική οικονομία, καινοτομούν, εξάγουν και αναπτύσσουν ανοδική πορεία κάθε χρόνο, απασχολώντας πολλούς εργαζομένους έχουν σχεδόν καταστραφεί ολοσχερώς και θα χρειαστούν πολύ μεγάλο διάστημα για να επαναλειτουργήσουν με σοβαρό αντίκτυπο στην τοπική επιχειρηματικότητα  όλου του Νομού.

Σας προτρέπουμε να συμβάλλουμε στην οικονομική ενίσχυση των πληγέντων και σας γνωρίζουμε ότι την διαδικασία συγκέντρωσης αυτών των οικονομικών προσφορών έχει αναλάβει το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΣΑΜΕΕ).

Η Συγκέντρωση των συνδρομών σας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω του ΣΒΣΕ ο οποίος στη συνέχεια θα καταθέσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί με ονομαστικό κατάλογο, είτε με απευθείας καταθέσεις στο λογαριασμό ΣΑΜΕΕ

(Στοιχεία Λογαριασμού : GR1701402330233002002009065 ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024