Χιλιάδες Αρμένιοι εθελοντές αποχαιρετούν αγαπημένα πρόσωπα λίγο πριν μεταβούν στο μέτωπο

0

Ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, πριν τρεις ημέρες (27/9), κήρυξε γενική επιστράτευση και στρατιωτικό νόμο.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τον πληθυσμό να είναι έτοιμος να υπερασπισθεί την ιερή πατρίδα, επισημαίνοντας σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media, τα παρακάτω: «Ας υποστηρίξουμε σθεναρά το κράτος μας, τον στρατό μας…και θα νικήσουμε. Ζήτω ο ένδοξος αρμενικός στρατός!».

Ωστόσο, η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή βρίσκει το απολυταρχικό καθεστώς του Αζερμπαϊτζάν να κηρύττει για ακόμη μια φορά πόλεμο στον λαό της Αρμενίας. Ο πόλεμος φαίνεται να είναι μεγάλης κλίμακας με αποτέλεσμα κάνεις να μην γνωρίζει τις συνέπειες, καθώς και την επέκτασή του.

«Η εικόνα του πολέμου είναι αυτή των καταστροφών, των χαλασμάτων, των χαμένων ανθρώπων και του φόβου…». Στις παρακάτω φωτογραφίες διακρίνουμε Αρμένιους εθελοντές που αποχαιρετούν τους δικούς τους, λίγο πριν μεταβούν στο μέτωπο, στο Αρτσακ, με λεωφορείο. Από 3.000 έως και 5.000 βρίσκονται ήδη στο Αρτσακ, με σκοπό να προστατέψουν τη γη τους, τη ζωή τους και τους ανθρώπους που αγαπούν! Δεν είναι λύση ο πόλεμος κι όμως συμβαίνει… Ας ευχηθούμε ΕΙΡΗΝΗ!

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση