Δήλωση Γ.Μουλκιώτη για την 46η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ

Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, βουλευτή Βοιωτίας  για τη 3η Σεπτεμβρίου και ποια η σημασία αυτής της ημερομηνίας για την Ελλάδα. «Η διαχρονικότητα της Διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία  και κοινωνική δικαιοσύνη αναδεικνύεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μπροστά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα στα εθνικά θέματα, την οικονομία, την αγορά εργασίας και τη δημόσια […]

3 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, βουλευτή Βοιωτίας  για τη 3η Σεπτεμβρίου και ποια η σημασία αυτής της ημερομηνίας για την Ελλάδα.

«Η διαχρονικότητα της Διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία  και κοινωνική δικαιοσύνη αναδεικνύεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μπροστά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα στα εθνικά θέματα, την οικονομία, την αγορά εργασίας και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα, στην 46η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνεται η αδήριτη ανάγκη για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, στο επίκεντρο του οποίου θα βρίσκεται κάθε πολίτης της χώρας εργαζόμενος, συνταξιούχος, αγρότης, άνεργος, μικρομεσαίος επιχειρηματίας, γυναίκα, νέος, παιδί». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024