Φτωχότερη η οικογένεια του ΑKΟΛ

Άλλο ένα στέλεχος, από τα ιδρυτικά μέλη που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του ΑΚΟΛ και ήταν ο εμπνευστής ίδρυσης του τμήματος κολύμβησης, ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, στα 83 χρόνια του έφυγε σήμερα  από κοντά μας, για το μεγάλο ταξίδι που θα τον οδηγήσει στην αγκαλιά των αγγέλων. Μετά την συνταξιοδότησή του, από το εργοστάσιο του Αλουμινίου, όπου […]

2 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Άλλο ένα στέλεχος, από τα ιδρυτικά μέλη που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του ΑΚΟΛ και ήταν ο εμπνευστής ίδρυσης του τμήματος κολύμβησης, ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, στα 83 χρόνια του έφυγε σήμερα  από κοντά μας, για το μεγάλο ταξίδι που θα τον οδηγήσει στην αγκαλιά των αγγέλων.

Μετά την συνταξιοδότησή του, από το εργοστάσιο του Αλουμινίου, όπου εργαζόταν, και την εγκατάστασή του στην Θεσ/νίκη ασχολήθηκε με το αγαπημένο του άθλημα το κολύμπι, ως προπονητής κολύμβησης, έφορος κολύμβησης συλλόγων, κριτής κολύμβησης, καθώς και ως αθλητικογράφος.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6:00 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας στην Τούμπα Θεσ/νίκης.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ίδρυση του Ομίλου μας, εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και στέλνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024