Η «Στερεά Υπεροχής» στις πληγείσες περιοχές της Φθιώτιδας

Στις πληγείσες περιοχές της Φθιώτιδας βρέθηκε το Σάββατο η «Στερεά Υπεροχής» με τους Περιφερειακούς της Συμβούλους, Σπύρο Λάμπου και Γιώργο Σκούρα. Οι Σύμβουλοι συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών και δεσμεύτηκαν, εκ μέρους της παράταξης και στο μέτρο των θεσμικών δυνατοτήτων της, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στην αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων, που δημιουργήθηκαν μετά τα […]

21 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Στις πληγείσες περιοχές της Φθιώτιδας βρέθηκε το Σάββατο η «Στερεά Υπεροχής» με τους Περιφερειακούς της Συμβούλους, Σπύρο Λάμπου και Γιώργο Σκούρα.

Οι Σύμβουλοι συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών και δεσμεύτηκαν, εκ μέρους της παράταξης και στο μέτρο των θεσμικών δυνατοτήτων της, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στην αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων, που δημιουργήθηκαν μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που κατέστρεψαν κόπους μιας ζωής.

Όλοι οι κάτοικοι, που συνομίλησαν με τα μέλη του κλιμακίου, ζήτησαν τα αυτονόητα:

  • Άμεση καταγραφή των υλικών ζημιών.
  • Άμεση καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης.
  • Γρήγορη καταβολή των αποζημιώσεων.
  • Να πραγματοποιηθούν όλα τα αναγκαία και απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε: «Εκφράζουμε  την ειλικρινή συμπαράστασή μας στους συμπολίτες μας, που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, εν μία νυκτί.

Οι καταστροφές που έχουν συμβεί είναι πρωτοφανείς και ανυπολόγιστες, τόσο σε επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και κυρίως σε αγροτικές καλλιέργειες. Αυτό που προέχει είναι η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και η επούλωση των πληγών.  Όταν έρθει η ώρα θα δούμε και τις ευθύνες, για όσα έπρεπε να έχουν γίνει και δυστυχώς δεν έγιναν.

Κάποιοι έχουν ευθύνες, κάποιοι επιτέλους πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν είναι όλα επικοινωνιακή διαχείριση. Οι πολίτες της Στερεάς νιώθουν πλέον ανασφαλείς, αφού η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη. Επιβάλλεται να βρεθούν άμεσα λύσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024