Οριστικό τέλος στην απόρριψη μπαζών στη γέφυρα Ταχίου

Οριστικό τέλος έβαλε ο Δήμος Θηβαίων στην παράνομη εναπόθεση υλικών κατεδαφίσεων και μπαζών και διαφόρων άλλων απορριμμάτων, ογκωδών και μη, στην αυτοσχέδια  παράνομη «χωματερή» που είχαν δημιουργήσει κάποιοι κάτω από τη γέφυρα Ταχίου στη Θήβα. Παρά τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις περί μη ρίψης μπαζών σε κοινόχρηστους χώρους καθώς και την επιβολή υψηλών προστίμων, ορισμένοι πολίτες συνέχιζαν […]

4 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οριστικό τέλος έβαλε ο Δήμος Θηβαίων στην παράνομη εναπόθεση υλικών κατεδαφίσεων και μπαζών και διαφόρων άλλων απορριμμάτων, ογκωδών και μη, στην αυτοσχέδια  παράνομη «χωματερή» που είχαν δημιουργήσει κάποιοι κάτω από τη γέφυρα Ταχίου στη Θήβα.

Παρά τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις περί μη ρίψης μπαζών σε κοινόχρηστους χώρους καθώς και την επιβολή υψηλών προστίμων, ορισμένοι πολίτες συνέχιζαν να ρυπαίνουν  ανεξέλεγκτα το περιβάλλον και να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ο Δήμος θέλοντας να βάλει τέλος σ’ αυτή την ασυδοσία, αφού απομάκρυνε τα απόβλητα και καθάρισε το σημείο με τη βοήθεια μηχανημάτων,  προέβη σε τοποθέτηση περίφραξης και σχετικής προειδοποιητικής πινακίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024