Σίμος Κεδίκογλου: «Δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του Νοσοκομείου Κύμης»

Κατηγορηματικά δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του Νοσοκομείου της Κύμης, όπως προέκυψε μετά την επικοινωνία που είχε ο Σίμος Κεδίκογλου με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη. Πιο συγκεκριμένα, έχει δρομολογηθεί σειρά προσλήψεων, στις οποίες, όπως τόνισε ο βουλευτής, ευελπιστούν, ότι θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση γιατρών και νοσηλευτών, καθώς και λοιπού προσωπικού  για τη στελέχωση των Νοσοκομείων, […]

10 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κατηγορηματικά δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του Νοσοκομείου της Κύμης, όπως προέκυψε μετά την επικοινωνία που είχε ο Σίμος Κεδίκογλου με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει δρομολογηθεί σειρά προσλήψεων, στις οποίες, όπως τόνισε ο βουλευτής, ευελπιστούν, ότι θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση γιατρών και νοσηλευτών, καθώς και λοιπού προσωπικού  για τη στελέχωση των Νοσοκομείων, αφού ορισμένοι δεν αποδέχονται τις θέσεις, ενώ ταυτόχρονα εντείνονται οι προσπάθειες για να ενισχυθούν και να βελτιωθούν όλες οι Μονάδες και οι Φορείς Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο έχουν προκηρυχθεί τέσσερις θέσεις: μία θέση Επιμελητή Β, μία θέση Διευθυντή για Ορθοπεδική και Τραυματολογία, και μία θέση Διευθυντή Ακτινολογίας, ενώ ζητήθηκε να γίνει προκήρυξη και μίας θέσης Επιμελητή Α Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Επίσης, υπάρχουν εγκεκριμένες θέσεις Παιδιατρικής και Μόνιμου Λοιπού Επικουρικού Προσωπικού. Παράλληλα γίνονται συνεχώς μετακινήσεις  γιατρών από τα Περιφερειακά Ιατρεία για την κάλυψη εφημεριών του Νοσοκομείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024