Τον αγιασμό του ΑΟ Λαμίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Συμεών (φωτογραφίες)

Τον αγιασμό για τη νέα αθλητική χρονιά του ΑΟ Λαμίας 2013, εν όψει μάλιστα και της συμμετοχής της ομάδας για πρώτη φορά στη Volleyleague, τέλεσε κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου, Βασιλείου Παπαπαμίχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών. Ο κ. Συμεών, ευχόμενος στις αθλήτριες του ΑΟΛ, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για […]

1 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Τον αγιασμό για τη νέα αθλητική χρονιά του ΑΟ Λαμίας 2013, εν όψει μάλιστα και της συμμετοχής της ομάδας για πρώτη φορά στη Volleyleague, τέλεσε κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου, Βασιλείου Παπαπαμίχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών.

Ο κ. Συμεών, ευχόμενος στις αθλήτριες του ΑΟΛ, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την πρόσκληση να τελέσω τον αγιασμό της Αθλητικού Ομίλου Λαμίας για τη νέα αθλητική χρονιά, γι’ αυτή την υπέροχη ομάδα, η οποία κάνει περήφανη την πόλη μας, την Στερεά Ελλάδα και θα κάνει περήφανη και την Ελλάδα.

Ως Μητροπολίτης σας και Πνευματικός σας Πατέρας και ως φίλος του Αθλητισμού, καμαρώνω για εσάς, χαίρομαι για εσάς. Και θέλω να είστε κοντά στην Μητρόπολη μας και ιδίως να στηρίζετε το έργο της Μητρόπολης μας για τα παιδιά.

Σας ζητώ να μου δώσετε εισιτήρια διαρκείας, για να έρχονται να σας βλέπουν τα παιδία του ΚΔΑΠ ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ της Μητροπόλεως μας. Και όταν θα μπορώ, θα έρχομαι και εγώ μαζί τους!».

Στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο, μαζί με τον Σεβασμιώτατο, βρέθηκαν ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, οι Βουλευτές Φθιώτιδος, Γιάννης Οικονόμου, Γιώργος Κοτρωνιάς και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος, Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και άλλοι επίσημοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024