Τον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο στην Κουβέλα τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας (φωτογραφίες)

Τη Μετάσταση του ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου γιορτάζει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία. Στο πλαίσιο αυτό, το εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Κουβέλα είχε την τιμή να υποδεχτεί, προκειμένου να λειτουργήσει σ’ αυτό για πρώτη φορά, τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας. Ο Σεβασμιώτατος Συμεών, παρουσία πλήθους πιστών της ευρύτερης περιοχής, της […]

25 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Τη Μετάσταση του ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου γιορτάζει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία.

Στο πλαίσιο αυτό, το εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Κουβέλα είχε την τιμή να υποδεχτεί, προκειμένου να λειτουργήσει σ’ αυτό για πρώτη φορά, τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Ο Σεβασμιώτατος Συμεών, παρουσία πλήθους πιστών της ευρύτερης περιοχής, της Λιμενάρχου Στυλίδας Πλωτάρχου Παναγιώτας Παπακωνσταντίνου, και του Αντιδημάρχου Στυλίδας, Μπάμπη Καναπίτσα, τέλεσε τον Αρχιερατικό Εσπερινό.

Προ της απολύσεως, ο Μητροπολίτης μίλησε στους πιστούς για τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και την αγάπη που αυτός είχε στην καρδιά του, λόγος για τον οποίο η Εκκλησία του απέδωσε τον τίτλο του Θεολόγου.

«Αν δεν αγαπάμε, δεν είμαστε χριστιανοί, είμαστε αντίχριστοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024