Voucher στα παιδιά των πληγέντων οικογενειών

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, επισκέφτηκε χθες στο Μέγαρο της Π.Ε. Εύβοιας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας  κ. Γιάννης Γεροντίτης. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μεταξύ άλλων που τέθηκαν στη συζήτηση, έθεσε πρόταση στον Περιφερειάρχη να συμπεριληφθεί στο σύνολο των ευεργετικών ενεργειών της Περιφέρειας για την στήριξη των πλημμυροπαθών των πληγέντων Δήμων Χαλκίδας και […]

11 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, επισκέφτηκε χθες στο Μέγαρο της Π.Ε. Εύβοιας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας  κ. Γιάννης Γεροντίτης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μεταξύ άλλων που τέθηκαν στη συζήτηση, έθεσε πρόταση στον Περιφερειάρχη να συμπεριληφθεί στο σύνολο των ευεργετικών ενεργειών της Περιφέρειας για την στήριξη των πλημμυροπαθών των πληγέντων Δήμων Χαλκίδας και Διρφύων-Μεσσαπίων και η παροχή Voucher στα παιδιά των οικογενειών για τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και Μέσης Εκπαίδευσης, ως μια ενέργεια που θα συνιστά  άμεση, έμπρακτη και υψηλής ωφελιμότητας βοήθεια, τόσο για τα παιδιά όσο και για τα φροντιστήρια, που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου βρίσκονται ήδη σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ο κ. Περιφερειάρχης κατέθεσε κάθε θετική του πρόθεση για την προοπτική άμεσης υλοποίησης της εν λόγω πρότασης, αναφέροντας ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα προς αυτή την κατεύθυνση, με σκοπό να εξασφαλιστεί ένα ακόμη εφόδιο στις οικογένειες αυτές που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχυθούν οικονομικά και οι επιχειρήσεις του εν λόγω κλάδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024