Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων

Εάν η τέχνη είναι όνειρο ζωής, εδώ μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Με επανασχεδιασμό και όραμα ξεκινούν τη λειτουργιά τους τα τμήματα Εικαστικών και Eφαρμοσμένων τεχνών στα εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων. Μια καινούργια χρονιά, γεμάτη δημιουργικές ιδέες, νέες τεχνικές, καινοτόμες διδασκαλίες και πρωτότυπα υλικά, θα κερδίσει το ενδιαφέρον των σπουδαστών, ενώ παράλληλα θα δώσει προοπτικές […]

8 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Εάν η τέχνη είναι όνειρο ζωής, εδώ μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Με επανασχεδιασμό και όραμα ξεκινούν τη λειτουργιά τους τα τμήματα Εικαστικών και Eφαρμοσμένων τεχνών στα εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων.

Μια καινούργια χρονιά, γεμάτη δημιουργικές ιδέες, νέες τεχνικές, καινοτόμες διδασκαλίες και πρωτότυπα υλικά, θα κερδίσει το ενδιαφέρον των σπουδαστών, ενώ παράλληλα θα δώσει προοπτικές επαγγελματικής καθοδήγησης των νέων στον χώρο των τεχνών.

Τα νέα τμήματα των εργαστήριων εναρμονίζονται στις σύγχρονες τάσεις  διερεύνησης και ενασχόλησης στο πεδίο των τεχνών, αποκτούν δημιουργική προοπτική, εξοπλίζονται με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα και στελεχώνονται με ικανό διδακτικό προσωπικό προκειμένου το εργαστήρι αφενός να διατηρήσει την ιστορική του διαδρομή και αφετέρου να αποκτήσει την προσωπική  καλλιτεχνική του ταυτότητα.

Σε αυτό το πνεύμα, ο Δήμος καλεί τους φίλους της τέχνης να επισκεφθούν τους χώρους των εικαστικών εργαστηρίων για μια φιλική γνωριμία και για να πληροφορηθούν σχετικά με τα μαθήματα και το πρόγραμμα της νέας χρονιάς, που ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου.

Δημιουργούνται ολιγομελή τμήματα, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης που προτείνει η πολιτεία κατά της πανδημίας.

Για να εγγραφείτε στα τμήματα, μπορείτε να προσέλθετε στα Εικαστικά Εργαστήρια (Αριστοτέλους 1, πλατεία Λαού Λαμία):

– Από σήμερα 8/9/2020 έως και την Παρασκευή 2/10/2020 σύμφωνα με το ακόλουθο ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κατά τις ώρες λειτουργίας των εργαστηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2231066066.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024