Γ. Κοτρογιάννης: Κάνουν εξαιρετική δουλειά στην ΔΟΥ Χαλκίδας

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του 9ου Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιάννης Κοτρογιάννης, διαψεύδει τα όσα αναφέρθηκαν σε δημοσίευμα πανελλαδικής εφημερίδας σχετικά με δυσλειτουργία υπηρεσιών της ΔΟΥ Χαλκίδας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Η   Τοπική  Διοίκηση  του  9ου  Π.Τ.  Ανατολικής   Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας, με […]

1 Οκτωβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του 9ου Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιάννης Κοτρογιάννης, διαψεύδει τα όσα αναφέρθηκαν σε δημοσίευμα πανελλαδικής εφημερίδας σχετικά με δυσλειτουργία υπηρεσιών της ΔΟΥ Χαλκίδας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Η   Τοπική  Διοίκηση  του  9ου  Π.Τ.  Ανατολικής   Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας, με αφορμή το δημοσίευμα εφημερίδας πανελλαδικής κυκλοφορίας, στο οποίο αναφέρεται ότι το Τμήμα Κεφαλαίου της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας δεν λειτούργησε στο επιθυμητό επίπεδο εξυπηρέτησης εν μέσω πανδημίας, για δεύτερη φορά δηλώνουν την στήριξη τους προς τον Προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας για την εξαιρετική αντιμετώπιση στα θέματα της καθημερινότητας παρ’ όλες τις μεγάλες δυσκολίες, λόγω πανδημίας, που προέκυψαν.

Όλη αυτή την περίοδο ήμασταν σε διαρκή επικοινωνία με τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, μέσα από την οποία διαπιστώσαμε τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φορολογουμένων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024