Δήμος Στυλίδας: Σύντομα οι λογαριασμοί ύδρευσης για το Α’ και Β’ τρίμηνο του 2020

Οι λογαριασμοί ύδρευσης για το Α’ και Β’ τρίμηνο του 2020 θα εκδοθούν σύντομα και θα αποσταλούν σε ενιαίο φάκελο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στυλίδας. Οι λογαριασμοί θα αναφέρονται σε πραγματικές καταναλώσεις από μετρήσεις που πραγματοποίησε το προσωπικό του Δήμου. Εκκρεμούν μετρήσεις από υδρόμετρα τα οποία βρίσκονται μέσα σε κλειστές κατοικίες ή είναι κατεστραμμένα […]

6 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Οι λογαριασμοί ύδρευσης για το Α’ και Β’ τρίμηνο του 2020 θα εκδοθούν σύντομα και θα αποσταλούν σε ενιαίο φάκελο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στυλίδας. Οι λογαριασμοί θα αναφέρονται σε πραγματικές καταναλώσεις από μετρήσεις που πραγματοποίησε το προσωπικό του Δήμου.

Εκκρεμούν μετρήσεις από υδρόμετρα τα οποία βρίσκονται μέσα σε κλειστές κατοικίες ή είναι κατεστραμμένα και δεν ήταν δυνατόν να ληφθούν ενδείξεις. Στις περιπτώσεις αυτές οι ιδιοκτήτες θα λάβουν επιστολές για να διευκολύνουν στην καταγραφή των ενδείξεων ή στην αντικατάσταση των υδρομέτρων, όπως προβλέπεται στον κανονισμό ύδρευσης του Δήμου.

Όσον αφορά στις χρεώσεις των προηγούμενων ετών, θα συνεχίσουν να αποστέλλονται λογαριασμοί κατά διαστήματα, μέχρις ότου ταυτιστούν με τις παρούσες καταναλώσεις.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία καταμέτρησης όλων των υδρομέτρων και επισκευής τους, ο Δήμος θα εξετάσει τη μείωση των τελών ύδρευσης.

«Ελπίζουμε στη κατανόηση και στη συμπαράστασή σας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024