ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 8/10) στις εγκαταστάσεις του Πάρκου Κυκλοφοριακής, τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού, από τον π. Ιωάννη (Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα & Αγ. Γεωργίου), στην οποία παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Παιδείας & Άθλησης Κώστας Γαλάνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευάγγελος Κούκουζας, η Π/δρος & Αντιπ/δρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη […]

8 Οκτωβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 8/10) στις εγκαταστάσεις του Πάρκου Κυκλοφοριακής, τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού, από τον π. Ιωάννη (Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα & Αγ. Γεωργίου), στην οποία παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Παιδείας & Άθλησης Κώστας Γαλάνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευάγγελος Κούκουζας, η Π/δρος & Αντιπ/δρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη και Νίκος Ρόγκας αντίστοιχα, ο Δ/ντης Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας Γρηγόρης Δάσκος,  Εκπρόσωπος της Αστυνομικής Δ/νσης Ν. Εύβοιας και της Τροχαίας Χαλκίδας, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας Παντελής Τραπεζούντιος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού και του ΠΚΑ.

Με το πέρας της τελετής, τόσο η Δήμαρχος, όσο και η Π/δρος του Οργανισμού, επισήμαναν την αναγκαιότητα, τους σκοπούς και τη σπουδαιότητα λειτουργίας του Π.Κ.Α. και τα μελλοντικά οφέλη των παιδιών που αποκομίζουν από τη γνώση και εκπαίδευση των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και κυκλοφοριακής αγωγής, με στόχο την εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή τους κυκλοφορία ως πεζοί ή ποδηλάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024