Στα “ροζ” το παλαιό Δημαρχείο Θήβας/ Εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

Για δεύτερη συνεχή χρονιά «ντύνει» στα ροζ το «Δράκειο Μέγαρο» ο Δήμος Θηβαίων, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Ο Οκτώβρης είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού που προσβάλλει μία στις δέκα γυναίκες και απειλεί χιλιάδες Ελληνίδες κάθε χρόνο. Παρά τη συχνότητά της, η ασθένεια σήμερα αντιμετωπίζεται, […]

13 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Για δεύτερη συνεχή χρονιά «ντύνει» στα ροζ το «Δράκειο Μέγαρο» ο Δήμος Θηβαίων, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Ο Οκτώβρης είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού που προσβάλλει μία στις δέκα γυναίκες και απειλεί χιλιάδες Ελληνίδες κάθε χρόνο.

Παρά τη συχνότητά της, η ασθένεια σήμερα αντιμετωπίζεται, αρκεί να διαγνωστεί νωρίς. Το πιο ισχυρό «όπλο» για την έγκαιρη διάγνωση είναι η ενημέρωση.

Για αυτό, το παλαιό Δημαρχείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μέχρι τέλος Οκτωβρίου, κάθε βράδυ θα φωταγωγείται με το χρώμα που έχει καθιερώσει η παγκόσμια εκστρατεία,  το ροζ, με σκοπό την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού.

“Μαζί στη μάχη ΚΑΤΑ του καρκίνου του μαστού”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024