Εργασίες συντήρησης στο Κλειστό Γήπεδο Θήβας

Σταθερή προτεραιότητα αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Θηβαίων η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο υποστήριξης και προαγωγής του αθλητισμού αλλά και προστασίας της υγείας των αθλούμενων. Ο Δήμος Θηβαίων και ο ΔΟΘ σε αγαστή συνεργασία και με τη συνδρομή του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας, προχώρησαν σε αναγκαίες εργασίες συντήρησης […]

19 Οκτωβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σταθερή προτεραιότητα αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Θηβαίων η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο υποστήριξης και προαγωγής του αθλητισμού αλλά και προστασίας της υγείας των αθλούμενων.

Ο Δήμος Θηβαίων και ο ΔΟΘ σε αγαστή συνεργασία και με τη συνδρομή του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας, προχώρησαν σε αναγκαίες εργασίες συντήρησης στο κτίριο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος» στη Θήβα.

Περιληπτικά οι εργασίες περιελάμβαναν: ελαιοχρωματισμούς τοίχων, δοκαριών, κερκίδων κα., αλλαγή μοκετών και καθισμάτων αθλητών, συντήρηση και ενίσχυση φωτισμού, συντήρηση υδραυλικών και αποδυτηρίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αντικατάσταση ή συντήρηση φθαρμένων τζαμιών των παραθύρων του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου επισκέφτηκε το γήπεδο μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΟΘ Σταμάτη Καλαμιώτη για να δουν από κοντά τις αλλαγές και να προγραμματίσουν τυχόν νέες εργασίες.

«Στόχος μας είναι οι εγκαταστάσεις να καταστούν περισσότερο ασφαλείς και λειτουργικές για τους αθλούμενους και το κοινό», δήλωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων και πρόσθεσε ότι «επίκειται η ενεργειακή αναβάθμισή του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου  “Ερρίκος Χατζόπουλος”, έργο προϋπολογισμού 828.385,99 ευρώ, το οποίο έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο ολοκλήρωσης της συγγραφής των τευχών δημοπράτησης, τα οποία, το αμέσως προσεχές διάστημα θα σταλούν για έγκριση. Γνωρίζουμε τις ανάγκες των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωσή τους. Δυστυχώς,  δεν γίνονται όλα σε μία ημέρα αλλά με συνετό προγραμματισμό, με αξιοποίηση κάθε δυνατής χρηματοδότησης και βήμα-βήμα θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024