Λαμία: Γιατρός, υπάλληλος και στρατιωτικός θετικοί στον κορωνοϊό

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Λαμίας, μετά τη θετική διάγνωση covid-19 σε γιατρό. Ο συγκεκριμένος έλειπε από την Τετάρτη καθώς είχε ρεπό και πριν αναλάβει ξανά υπηρεσία, υποβλήθηκε σε τεστ –όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις- το οποίο βγήκε θετικό. Ο γιατρός δεν παρουσιάζει συμπτώματα και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο […]

20 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Λαμίας, μετά τη θετική διάγνωση covid-19 σε γιατρό.

Ο συγκεκριμένος έλειπε από την Τετάρτη καθώς είχε ρεπό και πριν αναλάβει ξανά υπηρεσία, υποβλήθηκε σε τεστ –όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις- το οποίο βγήκε θετικό. Ο γιατρός δεν παρουσιάζει συμπτώματα και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο Λαμίας πραγματοποιούνται συνεχώς τεστ στους υπαλλήλους, π.χ. πρόσφατα υποβλήθηκαν σε τεστ οι εργαζόμενοι στα Επείγοντα, τα οποία διαγνώστηκαν αρνητικά.

Θετικός διαγνώστηκε και ένας 49χρονος υπάλληλος βιομηχανίας στον Δήμο Λαμιέων, ο οποίος τέθηκε ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό κι αυτός, όπως επίσης και ένας 46χρονος στρατιωτικός, που βρέθηκε από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης άλλου θετικού κρούσματος.

Σε κάθε περίπτωση η Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας συνεχίζει με τον ΕΟΔΥ τη διαδικασία της ιχνηλάτησης όλων των κρουσμάτων, σε μια προσπάθεια να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός στη Φθιώτιδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024