Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ του Δήμου Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (κρέας, τυριά, οπωροκηπευτικά και βρεφικές τροφές) σε δικαιούχους του Επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων (Δωδεκανήσου 12), μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία και μόνο […]

21 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (κρέας, τυριά, οπωροκηπευτικά και βρεφικές τροφές) σε δικαιούχους του Επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων (Δωδεκανήσου 12), μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία και μόνο τις αναφερόμενες ώρες.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να μην προκληθεί συνωστισμός. Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την εγκριτική απόφαση του ΚΕΑ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Τα τρόφιμα μπορούν επίσης να παραληφθούν με έγγραφη εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που ο/η δικαιούχος κωλύεται, επιδεικνύοντας τα ανάλογα έγγραφα καθώς και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του εξουσιοδοτούμενου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024