Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Χαλκίδα για κλοπή

Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της πόλης, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία. Ειδικότερα οι ανωτέρω, ως πλανόδιοι πωλητές, εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 5.400 ευρώ, ενώ ακολούθως διέφυγαν […]

22 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της πόλης, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, ως πλανόδιοι πωλητές, εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 5.400 ευρώ, ενώ ακολούθως διέφυγαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Το όχημα διαφυγής των δραστών εντοπίστηκε άμεσα από τους περιπολούντες αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό, ενώ μετά από διενέργεια ελέγχου, βρέθηκε στο εσωτερικό του και κατασχέθηκε ολόκληρο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024