Ευχαριστίες κ. Ι. Ταγκαλέγκα για χορηγία τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID – 19

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί τις εταιρείες «Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε.» και «Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε.», για την ευγενική τους χορηγία, προς το Δήμο Λεβαδέων με 1.000 τεστ γρήγορης διάγνωσης, για τον COVID – 19. Η προσφορά αυτή θα επιτρέψει στο Δήμο Λεβαδέων για να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ διάγνωσης, […]

26 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί τις εταιρείες «Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε.» και «Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε.», για την ευγενική τους χορηγία, προς το Δήμο Λεβαδέων με 1.000 τεστ γρήγορης διάγνωσης, για τον COVID – 19.

Η προσφορά αυτή θα επιτρέψει στο Δήμο Λεβαδέων για να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ διάγνωσης, στους δημότες και με τον τρόπο αυτό να εντοπιστούν πιθανά κρούσματα του κορονωϊού.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί τις εταιρείες για την ευγενική τους προσφορά, μετά και από την προσφορά τους με φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (tablets) για τους μαθητές/μαθήτριες Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου τον προηγούμενο Απρίλιο, που συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί στο Δήμο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης αυτών, σε μια περίοδο που απαιτεί συλλογική προσπάθεια, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024