Θρήνος στη Λαμία για τον θάνατο του Θωμά Μπρέκη

Μαύρη μέρα είναι για τη Λαμία η 29η Οκτωβρίου καθώς αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο, τον Θωμά Μπρέκη, ο οποίος μόλις στα 42 του έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη. Ο Θωμάς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή (25/10) στη συμβολή της Λεωφόρου Ελευθερίας με την οδό Φραντζή στη Λαμία με […]

29 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Μαύρη μέρα είναι για τη Λαμία η 29η Οκτωβρίου καθώς αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο, τον Θωμά Μπρέκη, ο οποίος μόλις στα 42 του έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη.

Ο Θωμάς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή (25/10) στη συμβολή της Λεωφόρου Ελευθερίας με την οδό Φραντζή στη Λαμία με το μηχανάκι του.

Για τρία 24ωρα έδωσε τη δική του μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Λαμίας για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή.

Βαρύ το πένθος στην οικογένειά του, η οποία προσεύχονταν για ένα καλό νέο που δυστυχώς δεν ήρθε. Το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί σήμερα στις 15:00  στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο των Καλυβίων.

Τη βαθιά του θλίψη εξέφρασε με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας, μιας και ο αδελφός του Θωμά, ο Δημήτρης, είναι Αντιπρόεδρος του Ε.Κ.

Ευχόμαστε ολόψυχα συλλυπητήρια τους οικείους του!

Θωμά καλό ταξίδι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024