Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Καλοχωρίου-Παντειχίου, που ήταν με αμίαντο

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, από την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) κα. Ψυχογυιού Τασούλα και τον ανάδοχο, η σύμβαση για το έργο “Εσωτερικό Υδραγωγείο Καλοχωρίου – Παντειχίου”, προϋπολογισμού 362.000 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.). Αντικείμενο του έργου είναι η αντικατάσταση των εσωτερικών δικτύων αμιάντου της Τ.Κ. Καλοχωρίου – Παντειχίου της Δ.Ε. Αυλίδος, […]

30 Οκτωβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, από την Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) κα. Ψυχογυιού Τασούλα και τον ανάδοχο, η σύμβαση για το έργο “Εσωτερικό Υδραγωγείο Καλοχωρίου – Παντειχίου”, προϋπολογισμού 362.000 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.).

Αντικείμενο του έργου είναι η αντικατάσταση των εσωτερικών δικτύων αμιάντου της Τ.Κ. Καλοχωρίου – Παντειχίου της Δ.Ε. Αυλίδος, με αγωγούς υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλενίου μήκους 7.029m κατάλληλου για δίκτυα ύδρευσης. Όλοι οι αγωγοί θα είναι υπόγειοι, τοποθετημένοι σε επαρκές βάθος ώστε να προστατεύονται από τα υπερκείμενα φορτία. Το δίκτυο θα εξοπλιστεί με όλα τα απαιτούμενα (δικλείδες απομόνωσης, εξαρμωτικά, εκκενωτές), ώστε κάθε απαιτούμενη εργασία να γίνεται εύκολα και με λιγότερες διακοπές.

Με το ανωτέρω έργο θα αποκατασταθούν πλήρως προβλήματα υδροδότησης της περιοχής και θα λειτουργήσει ως εναλλακτικός τρόπος υδροδότησης σε περιπτώσεις βλάβης.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024