Στις προτεραιότητες της Αθανασίας Στιβακτή η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού

Σε αντικατάσταση και βελτίωση του φωτισμού στον πεζόδρομο και στον κεντρικό δρόμο της Ελάτειας, με τοποθέτηση φωτιστικών σε κομβικά σημεία που έλειπαν επί σειρά ετών, στο πλακόστρωτο του Ζελίου και στην κεντρική πλατεία του Λευκοχωρίου, προχώρησε ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας. Όπως αναφέρει σχετικά η Δήμαρχος, Αθανασία Στιβακτή, «φως και ζωή είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. […]

30 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Σε αντικατάσταση και βελτίωση του φωτισμού στον πεζόδρομο και στον κεντρικό δρόμο της Ελάτειας, με τοποθέτηση φωτιστικών σε κομβικά σημεία που έλειπαν επί σειρά ετών, στο πλακόστρωτο του Ζελίου και στην κεντρική πλατεία του Λευκοχωρίου, προχώρησε ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Όπως αναφέρει σχετικά η Δήμαρχος, Αθανασία Στιβακτή, «φως και ζωή είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Απουσία φωτός χάνεται μεγάλο κομμάτι της ασφάλειας, της ποικιλίας και της ομορφιάς γύρω μας. Γι’ αυτό και η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στο σύνολο του Δήμου αποτελεί μία εκ των προτεραιοτήτων μας».

Στόχος είναι η αντικατάσταση όλων των φωτιστικών παλαιού τύπου με λάμπες led, καλύτερης ποιότητας και χαμηλότερης κατανάλωσης, οι οποίες θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποσότητα και την ποιότητα του φωτός. Οι εν λόγω λάμπες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μικρότερη κατανάλωση ρεύματος, με αποτέλεσμα ο Δήμος να εξοικονομεί ενέργεια και πόρους προστατεύοντας, παράλληλα, το περιβάλλον.

«Φωτίζοντας τις νύχτες μας, υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για έναν Δήμο φωτεινό και ασφαλή», καταλήγει η κ. Στιβακτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024