“8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Αιμοδοσίας στη μνήμη του Παναγιώτη Γάτσιου”

Με μεγάλη επιτυχία ο ΑΚΟ Λιβαδειάς την Κυριακή 18/0κτωβρίου 2020 με συν διοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς και το Δήμο Λεβαδέων πραγματοποίησαν εθελοντική Αιμοδοσία με τίτλο 8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Αιμοδοσίας στη μνήμη του Παναγιώτη Γάτσιου. Περίπου 30 εθελοντές αιμοδότες έδωσαν αίμα που θα διατεθεί στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, για τις […]

21 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Με μεγάλη επιτυχία ο ΑΚΟ Λιβαδειάς την Κυριακή 18/0κτωβρίου 2020 με συν διοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς και το Δήμο Λεβαδέων πραγματοποίησαν εθελοντική Αιμοδοσία με τίτλο 8ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Αιμοδοσίας στη μνήμη του Παναγιώτη Γάτσιου.

Περίπου 30 εθελοντές αιμοδότες έδωσαν αίμα που θα διατεθεί στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, για τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Συγκινητική στιγμή για όλους όταν ο Χρήστος Αλογοσκούφης μέλος του ΔΣ του ΑΚΟΛ και φίλος του Παναγιώτη Γάτσιου παρέδωσε Τιμητική Πλακέτα εκ μέρους του ΔΣ, στην οικογένειά του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Αντιδήμαρχος Λιβαδειάς Μάριος Σάκκος.

 

 

Το ΔΣ του Ομίλου ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων, τους υπαλλήλους της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και υπόσχεται ότι θα προσπαθεί στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνει να εντάξει τέτοιου είδους διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024