Καινούριο ρυμουλκούμενο κλαδοθρυμματιστή παρέλαβε ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας

Έναν καινούριο ρυμουλκούμενο κλαδοθρυμματιστή, αρχικού προϋπολογισμού 52.080 ευρώ, η προμήθεια του οποίου έγινε με χρηματοδότηση του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας. Η βασική χρήση του κλαδοθρυμματιστή, όταν μπει σε λειτουργία, θα είναι ο θρυμματισμός των κλαδιών, που αποτελούν μεγάλο μέρος του όγκου των απορριμμάτων του Δήμου μας, σε πριονίδι με […]

7 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Έναν καινούριο ρυμουλκούμενο κλαδοθρυμματιστή, αρχικού προϋπολογισμού 52.080 ευρώ, η προμήθεια του οποίου έγινε με χρηματοδότηση του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Η βασική χρήση του κλαδοθρυμματιστή, όταν μπει σε λειτουργία, θα είναι ο θρυμματισμός των κλαδιών, που αποτελούν μεγάλο μέρος του όγκου των απορριμμάτων του Δήμου μας, σε πριονίδι με σκοπό την επαναχρησιμοποίησή τους.

«Η δράση αυτή σε συνδυασμό με τη δημιουργία Πράσινου Σημείου στον Δήμο, για το οποίο έχουμε ήδη ζητήσει χρηματοδότηση, θα αλλάξει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της περιοχής μας.

Συνεχίζουμε, υπηρετώντας με συνέπεια, την πάγια πολιτική μας για οικολογικό προσανατολισμό και προστασία του περιβάλλοντος», ανέφερε σχετικά η Δήμαρχος, Αθανασία Στιβακτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024