Ορκωμοσία κ. Ε. Πούλου ως δημοτικού συμβούλου μετά την παραίτηση του κ. Χρήστου Κυπραίου

Ορκίστηκε σήμερα (6/10), ενώπιον του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρου Μητά, ο αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Πούλος, μετά από την παραίτηση του κ. Χρήστου Κυπραίου του Συνδυασμού “Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία”. Μετά την ορκωμοσία ο Δήμαρχος Λεβαδέων συνεχάρη τον κ. Πούλο και του ευχήθηκε καλή δύναμη […]

6 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Ορκίστηκε σήμερα (6/10), ενώπιον του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρου Μητά, ο αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Πούλος, μετά από την παραίτηση του κ. Χρήστου Κυπραίου του Συνδυασμού “Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία”.

Μετά την ορκωμοσία ο Δήμαρχος Λεβαδέων συνεχάρη τον κ. Πούλο και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και σημείωσε ότι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει να συνεργασθούν για το καλό του τόπου και για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Τέλος, ανέφερε ότι τα τρέχοντα θέματα του Δήμου είναι πολλά και απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024