Πορτογαλία: Αναστολή όλων των ερασιτεχνικών αγώνων λόγω Covid-19

Αναστολή όλων των ερασιτεχνικών αγώνων στην Πορτογαλία, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, από απόψε (30/10) έως τις 3 Νοεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο, θα υπάρχει περιορισμός κυκλοφορίας μεταξύ διαφορετικών πόλεων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου, FPF, διοργανώνει το πορτογαλικό πρωτάθλημα, το Liga BPI (πρωτάθλημα γυναικών), το πρωτάθλημα Revelation και τα εθνικά πρωταθλήματα […]

30 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Αναστολή όλων των ερασιτεχνικών αγώνων στην Πορτογαλία, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, από απόψε (30/10) έως τις 3 Νοεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο, θα υπάρχει περιορισμός κυκλοφορίας μεταξύ διαφορετικών πόλεων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου, FPF, διοργανώνει το πορτογαλικό πρωτάθλημα, το Liga BPI (πρωτάθλημα γυναικών), το πρωτάθλημα Revelation και τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σάλας. Μετά τα νέα μέτρα, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, θα διεξαχθούν μόνο αγώνες στην Α’ και Β’ κατηγορία.

Η ίδια απόφαση για αναστολή μη επαγγελματικών αθλητικών δραστηριοτήτων, κοινοποιήθηκε και στις ομοσπονδίες χάντμπολ, μπάσκετ, πατινάζ και βόλεϊ, καλώντας για «κατανόηση και συμμόρφωση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024