Στη Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής ο Θέμης Χειμάρας

Με τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, συναντήθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας, για τα θέματα που αφορούν στην ενίσχυση τόσο των φυλακών Δομοκού όσο και της αστυνομικής δύναμης της Φθιώτιδας, συνολικά. Όπως ανέφερε σχετικά ο Βουλευτής, «η μεταφορά των περισσότερων εκ των καταδικασθέντων μελών της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Δομοκού, φέρνει την […]

24 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Με τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, συναντήθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας, για τα θέματα που αφορούν στην ενίσχυση τόσο των φυλακών Δομοκού όσο και της αστυνομικής δύναμης της Φθιώτιδας, συνολικά.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Βουλευτής, «η μεταφορά των περισσότερων εκ των καταδικασθέντων μελών της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Δομοκού, φέρνει την περιοχή μας στο επίκεντρο των γεγονότων.

Για το λόγο αυτό, στη συνάντησή μου με τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έθεσα το θέμα της ενίσχυσης της δύναμης των φυλακών Δομοκού, αλλά και την πρόσληψη σωφρονιστικών υπαλλήλων με μοριοδότηση εντοπιότητας.

Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντική η ενίσχυση της εξωτερικής φρουράς των φυλακών με αστυνομικό προσωπικό. Για να επιτευχθεί αυτό, ζήτησα την άμεση αύξηση της αστυνομικής δύναμης της Φθιώτιδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024