Εξιχνιάσθηκε κλοπή τροχοφόρου από τη Λαμίας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή τροχοφόρου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε απογευματινές ώρες της 29-06-2020, σε περιοχή της Λαμίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Ειδικότερα, ο ανωτέρω αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο και ανασφάλιστο έξωθεν επιχείρησης. Το […]

23 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή τροχοφόρου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε απογευματινές ώρες της 29-06-2020, σε περιοχή της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο και ανασφάλιστο έξωθεν επιχείρησης.

Το προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο (φέροντας υλικές ζημιές), απογευματινές ώρες της 02-07-2020, σε περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας και του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Λαμίας.

Το κλεμμένο όχημα, το οποίο δεν έφερε τις κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας του, ενώ από το εσωτερικό του έλειπαν διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του παθόντα, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Συνελήφθη για ναρκωτικά, σε περιοχή της Ιστιαίας

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (22-11-2020) το βράδυ σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Συνελήφθη για ναρκωτικά, σε περιοχή των Ψαχνών

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (22-11-2020) το απόγευμα σε περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024