Νέες προγραμματικές συμβάσεις με τον Δήμο Αγράφων υπέγραψε η Περιφέρεια Στερεάς

Τρεις νέες προγραμματικές συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, και ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης. Αναλυτικότερα, πρόκειται για τα αντίστοιχα έργα: «Βελτίωση οδικού δικτύου Παλαιοκατούνα – Σίχνικο (Α φάση)», προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ. Το έργο αφορά στη βελτίωση του οδικού δικτύου Παλαιοκατούνα – Σίχνικο με διαπλατύνσεις, κατασκευή τεχνικών και ασφαλτόστρωση, […]

4 Νοεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Τρεις νέες προγραμματικές συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, και ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τα αντίστοιχα έργα:

  • «Βελτίωση οδικού δικτύου Παλαιοκατούνα – Σίχνικο (Α φάση)», προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ. Το έργο αφορά στη βελτίωση του οδικού δικτύου Παλαιοκατούνα – Σίχνικο με διαπλατύνσεις, κατασκευή τεχνικών και ασφαλτόστρωση, ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση προς το Σίχνικο, η οποία είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ιδίως κατά τους χειμερινούς μήνες.
  • «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου Άγραφα – Τρίδεντρο», προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ. Το έργο αφορά στην αποκατάσταση βλαβών και στην κατασκευή τεχνικών για την βελτίωση της πρόσβασης προς το Τρίδεντρο.
  • «Βελτίωση οδικού δικτύου Σταυρός – Κοψέικα», προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ. Το έργο αφορά στη βελτίωση του οδικού δικτύου Σταυρός – Κοψέικα με διαπλατύνσεις και κατασκευή τεχνικών, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλή πρόσβαση προς τον οικισμό Κοψέικα.

Όλες οι συμβάσεις θα υλοποιηθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγράφων.

«Σε πνεύμα συνεργασίας και με την κατάλληλη ιεράρχηση, ο Δήμος Αγράφων υλοποιεί σταδιακά έργα απαραίτητα για την άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Η πρόσβαση και η ασφάλεια στις μετακινήσεις είναι μια ύψιστη υποχρέωση εκ μέρους μας, αλλά και μια υπόσχεση που κάνουμε πράξη. Ένας πανέμορφος τόπος, που με τις κατάλληλες υποδομές, γίνεται ακόμη ελκυστικότερος», δήλωσε σχετικά ο κ. Σπανός.

Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Αγράφων τόνισε: «Προχωράμε από κοινού με την Περιφέρεια, έργα που μας βγάζουν από την απομόνωση, που εξυπηρετούν τους κατοίκους μας αλλά και τους επισκέπτες του τόπου μας. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους κκ. Σπανό και Τασιό για τη συνεργασία τους και τη σταθερή προσπάθειά τους, να προσθέτουν υπεραξία στη Δυτική Ευρυτανία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024