Kορακότρουπα : Ένα ατμοσφαιρικό καφέ για όλα τα γούστα στην «καρδιά» της Αγόριανης

Eδώ και 6 χρόνια, στην πλατεία της πολυσύχναστης Αγόριανης, ξεχωριστή και ιδιαίτερη επιλογή για κάθε γούστο αποτελεί η «Κορακότρουπα». Ένας χώρος με vintage στοιχεία που σκοπό έχει να απογειώνει κάθε αίσθηση όλους τους μήνες του χρόνου. Ανοίγοντας τις πόρτες του στο σημείο που η τουριστική κίνηση της Αγόριανης «χτυπάει κόκκινο», η Κορακότρουπα σας καλεί να […]

10 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Eδώ και 6 χρόνια, στην πλατεία της πολυσύχναστης Αγόριανης, ξεχωριστή και ιδιαίτερη επιλογή για κάθε γούστο αποτελεί η «Κορακότρουπα». Ένας χώρος με vintage στοιχεία που σκοπό έχει να απογειώνει κάθε αίσθηση όλους τους μήνες του χρόνου.

Ανοίγοντας τις πόρτες του στο σημείο που η τουριστική κίνηση της Αγόριανης «χτυπάει κόκκινο», η Κορακότρουπα σας καλεί να βιώσετε μια ultimate εμπειρία που θα διαδραματιστεί από το πρωί έως και το βράδυ και θα σας προσφέρει ό,τι τραβά η όρεξή σας. Αll time classic συνταγές  συνδυάζονται με μοντέρνες πινελιές και ευρωπαϊκό αέρα, πάντα με την καθοδήγηση και τη σιγουριά των homemade τακτικών.

Σε ένα περιβάλλον με vintage design που συνδυάζει την pop διάθεση με τη retro αισθητική, μπορείτε να επιλέξετε από τον κατάλογο του καταστήματος έναν δροσιστικό ή ζεστό καφέ, τσάι Παρνασσού – ακριβώς  αυτό που χρειάζεστε για τις κρύες ημέρες, ένα θρεπτικό smoothie εάν είστε fruits lovers ή κάποιο από τα ποτά για τις πιο βραδινές ώρες. Μην παραλείψετε, να συνδυάσετε το ρόφημά σας με τα πιάτα ή τα σνακ που προσφέρονται σε ποικιλία και θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Κλείστε το γευστικό σας ταξίδι με τον πιο γλυκό τρόπο, δοκιμάζοντας τα σπιτικά γλυκά που σερβίρονται από την Κονδυλία, την οικοδέσποινα του μαγαζιού.

 

 

 

Εxtra tip : Μη διστάσετε να πείτε ένα μεγάλο «ναι» στην σοκολατόπιτα, ή την καρυδόπιτα, που αποτελούν top επιλογές στις προτιμήσεις των πελατών.

Τηλ 6972705129

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024