Σουσαμένια: Στάση για καφέ και σνακ, όταν είσαι οn the go για Στερεά Ελλάδα

Από το 1998 μέχρι σήμερα, στη Χαιρώνεια Βοιωτίας και συγκεκριμένα λίγα μέτρα μακριά από το μνημειακό Λέοντα, βρίσκεται η Σουσαμένια, ένα αρτοπωλείο που έχει καθιερωθεί ως η must «διακοπή» στην πορεία του ταξιδιώτη  που επιθυμεί να προμηθευτεί καφέ και ποιοτικά σνακ για τη διαδρομή του.   Η «Σουσαμένια» θέλοντας να κάνει επάγγελμα την αγάπη της […]

10 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από το 1998 μέχρι σήμερα, στη Χαιρώνεια Βοιωτίας και συγκεκριμένα λίγα μέτρα μακριά από το μνημειακό Λέοντα, βρίσκεται η Σουσαμένια, ένα αρτοπωλείο που έχει καθιερωθεί ως η must «διακοπή» στην πορεία του ταξιδιώτη  που επιθυμεί να προμηθευτεί καφέ και ποιοτικά σνακ για τη διαδρομή του.

 

Η «Σουσαμένια» θέλοντας να κάνει επάγγελμα την αγάπη της για το σουσάμι, έγινε πρατήριο άρτου προσφέροντας σε ντόπιους και περαστικούς, εδώ και πάνω από μια εικοσαετία, χορταστικά σφολιατοειδή, ανάρπαστα γλυκά και εκλεκτό καφέ.

Εξυπηρετεί καθημερινά από τις 6 το πρωί έως τις πρώτες βραδινές ώρες εκατοντάδες περαστικούς με υψηλής ποιότητας προϊόντα.

 

Μέσα στο μαγαζί, η οικοδέσποινα, Γαρυφαλλιά, θα σας προτείνει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές πίτες και σιροπιαστά γλυκά, όλα χειροποίητα και συνοδευόμενα από το χαμόγελο της.

Η «Σουσαμένια» φτιάχνει τον καφέ σας, όσο εσείς διαλέγετε το πρωινό σας ανάμεσα σε φρέσκο ψωμί, σφολιατοειδή, σάντουιτς σε μεγάλη ποικιλία, κουλούρια και βουτήματα όλων των ειδών, καθώς και διάφορα άλλα πρωινά σνακ. Μήπως θέλετε κάτι γλυκό;

 

Τούρτες και πάστες όλων των γεύσεων σας περιμένουν, καθώς επίσης και παγωτό τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν έχετε στο πρόγραμμα σας σύντομες αποδράσεις από τα μεγάλα αστικά κέντρα, περνώντας από τη Χαιρώνεια και αφού θαυμάσετε το επιβλητικό Λιοντάρι, κάντε κίνηση –ματ για..εφοδιασμό στην..Σουσαμένια!

Τηλ  22610 95595

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024