Οι εφαρμογές PRISMA Win έχουν προσαρμοστεί στις νέες φορολογικές επιταγές της ΑΑΔΕ

Οι εφαρμογές μηχανογράφησης της Megasoft είναι έτοιμες και καλύπτουν όλες τις νέες φορολογικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων για τη διασύνδεση με την ψηφιακή πλατφόρμα myDATA και την ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ. Οι επιχειρήσεις – πελάτες της εταιρίας έχουν ήδη, στην πλειοψηφία τους, προσαρμόσει τις εφαρμογές τους PRISMA Win στις νέες φορολογικές επιταγές μέσω μιας απλής, […]

22 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οι εφαρμογές μηχανογράφησης της Megasoft είναι έτοιμες και καλύπτουν όλες τις νέες φορολογικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων για τη διασύνδεση με την ψηφιακή πλατφόρμα myDATA και την ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ.

Οι επιχειρήσεις – πελάτες της εταιρίας έχουν ήδη, στην πλειοψηφία τους, προσαρμόσει τις εφαρμογές τους PRISMA Win στις νέες φορολογικές επιταγές μέσω μιας απλής, γρήγορης και αυτοματοποιημένης διαδικασίας που προσφέρουν τα εργαλεία της Megasoft και με το ελάχιστο κόστος.

Οι εφαρμογές PRISMA Win εξυπηρετούν την ηλεκτρονική τιμολόγηση, επιτρέπουν στον επιχειρηματία να παρακολουθεί όλα τα βήματα της αυτόματης ενημέρωσης των Ηλεκτρονικών Βιβλίων, ενώ παράλληλα του δίνουν το πλεονέκτημα να διαχειρίζεται τα δεδομένα του ορίζοντας επίπεδα πρόσβασης στο προσωπικό του.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ήρθε για να μείνει και τα ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ είναι μόνο ένα κομμάτι του. Η Megasoft μέσα από τις λύσεις της εξασφαλίζει για τους πελάτες της σύννομη φορολογική και λογιστική διαχείριση με ταυτόχρονη βελτίωση της απόδοσης.

Η επιλογή ολοκληρωμένου συστήματος μηχανογράφησης είναι σημαντική για κάθε επιχείρηση ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο. Η Megasoft διαθέτει εμπορολογιστικές εφαρμογές, POS εφαρμογές για την εστίαση και το Retail, ενώ καλύπτει τις ανάγκες του mobility, του e-commerce, της φορητής τιμολόγησης πάντα αξιόπιστα και εξειδικευμένα. Πίσω από κάθε της εφαρμογή βρίσκεται μια ολόκληρη ομάδα που εργάζεται, σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει τους επιχειρηματίες που την επιλέγει.

Οι λύσεις PRISMA Win διατίθενται μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ ισχύουν και ειδικές τιμές απόσυρσης παλαιών εφαρμογών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024